Stuur jouw bedrijf constant bij op actuele informatie.

Met een up-to-date financieel en fiscaal overzicht

Financieel inzicht voor de beste oplossing

Onze dienstverlening is breed en compleet. We zijn jouw financiële en fiscale compagnon. We houden je een spiegel voor. Wijzen je de weg. En zijn gesprekspartner: we staan naast je en kijken samen met jou naar de toekomst, vanuit álle cijfers. We nemen daarbij jouw business als uitgangspunt en geven je verbetertips. Indien gewenst voeren we je administratie of een deel ervan. Wij denken met je mee en zoeken naar de beste oplossing.

Vooruitstrevend

Co Accountants is een vooruitstrevend accountantskantoor. Wij geloven dat we met samenwerken meer bereiken. Daarom onderhouden we persoonlijk contact met jou. We zetten in op een lange relatie met wederzijdse waardering. Jij hebt een vast aanspreekpunt, bij wie je altijd terechtkunt. Op die manier bereiken we met elkaar het beste resultaat voor jouw bedrijf. Dat doen we overigens niet alleen. We werken samen met een netwerk aan specialisten. Bijvoorbeeld op het gebied van herstructurering van mkb, btw, estate planning, wealth management, kredietverzekeringen en pensioenen. Jij mag rekenen op het beste advies binnen al deze expertises.

onze diensten
onze diensten
null

Professioneel advies

Natuurlijk moet jouw administratie op orde zijn. Maar onze meerwaarde zit in het professionele advies dat we jou geven. Wij wijzen je op nieuwe ontwikkelingen, kansen voor de toekomst en mogelijke aanpassingen in je organisatie of organisatiestructuur. Zodat jij nóg meer uit je bedrijf haalt.
null

Jaarrekening

De jaarrekening én wettelijke controle ervan is verplicht voor bv’s. Wij stellen jouw jaarrekening samen. Controleren of de jaarrekening een betrouwbaar beeld geeft van je vermogen en resultaat. Én checken of deze in overeenstemming is met de wettelijke regels.
null

Fiscale aangiften

Om fiscale aangiften op de juiste manier te doen, is kennis van fiscale wet- en regelgeving nodig. Wij beschikken over die kennis en nemen de aangifte vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting, omzetbelasting en dividendbelasting uit handen.
null

Administratie

Met behulp van geautomatiseerde software – Exact Online – voeren wij indien gewenst jouw complete administratie (of een deel ervan) op efficiënte wijze. Omdat we jouw administratie continu bijwerken, beschik jij over up-to-date informatie, die wij bovendien gebruiken voor bijvoorbeeld de btw-aangifte, de jaarrekening en andere fiscale aangiften.
null

Overige werkzaamheden

Inbrengverklaring opstellen? Overname regelen? Loonadministratie voeren? Wij staan voor je klaar bij diverse overige financiële werkzaamheden.

All rechten voorbehouden Co-Accountants Tilburg